June 7, 2011

Maharaja Lawak Penang

walaupon dah beberapa hari aku telepas nak tulis entry pasal nih...tapi aku gagahkan gak sebab aku nih jarang sangat update entry...kalau mood baik datang..aku post la entry baru...itu pon kalau ada modal idea...tapi skarang nih agak kering idea...so, aku post menda alah nih aje la..memandangkan ini kali pertama aku pegi tengok show tv live punya kan..sebelum-sebelum nih mana ada aku penah tengok..tak kira la konsert ke atau yang sewaktu dengannya...

tengok tajuk pon korang da tau kan Maharaja Lawak...tak kan tak tau kot..pemes tuh..skang nih diorang tengah jelajah untuk buat show..so, tempat pertama dia dekat PISA penang la..dekat je ngan USM..sebab tuh aku bleh pegi..kekekek..

Actually aku lebih suka tengok kat tv berbanding pegi kat stadium or mana-mana la yang live...tapi sebab hati tergerak nak pegi..nak tau macam mana diorang setup prop2,commercial break , atmosphere before and after show dan macam2 lagi..ternyata aku amat berpuas hati walaupon kepala aku pening ngan lampu2 yang berkilau2 tuh...rasa macam nak pengsan je...artis2 tuh aku tak heran sangat kalau tak dapat jumpa pon...diorang tuh sama je manusia jugak..cuma bezanya selalu kluar tv n femes...kalau aku femes pon mesti korang nak jumpa aku gak...hakhakhak...perasan siot...



actually gambar2 dalam nih aku snap lepas habis show..yela kan..diorang mana kasik amek gambar time show..so, kene la patuh pada arahan..huhuhuh..






haha...tetiba aku tersnap gambo AC Mizal plak...gambo tak clear sebab aku zoom banyak sangat...maklum la jauh beno aku bediri...gambo tuh aku tak rotate..korang pepandai la rotate kan skrin laptop@pc...huhuhuh..



atas nih bukan aku...tp member aku Hadi namanya...saja je aku letak gambo dia sebab nak promote beliau..hakhakhak..gambo sendiri aku malas letak...lalalalalala....

2 comments:

~aDeeY - BRaiNiaC~ said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~ terharunye~ xsempat amek pon gmbar ngan hang ritu~ hoho~

Mohd Syahir said...

hahaha..ye la...cane nak amek gambo...sape nak tolong amekkan...huhuhuh