January 17, 2011

What are you going to be??


  • Answer what character do you wanna do if you're starring in certain movie and why.

  • put "idk" if you haven't watch the movie.

  • tag 3 people u know




1. Harry Potter

  • Emma Watson.

    Ekceli xkenal pon..aku suka sebab dia comel je...=p...aku penah tengok harry potter yang fest je..pe tajuk dia ntah..Harry Potter and The Socceress Stone (hahahah...xreti aku ngeja)..malas nak tanya pakcik Google



2.Twilight

  • "IDK".

    hahaha...satu kerekter pon aku xkenal...xpenah tengok...nih crita mcm mana nih???




3.X-Men

  • Wolverine.

    aku memang suka abes ngan beliau nih...dh la stail...pisau yang kuar kat tangan dia ada banyak kegunaan...seperti boleh menebas lalang, memotong sayor, memotong kayu, memotong playwood, membantu menyiapkan keje skolah kemahiran hidup adik aku, dan lain2..



4.Country Strong

  • "IDK".

    Nih lagi 1...cerita nih penah kuar kat wayang ke???.ahaha..fest time dengar....memang xup to date langsung aku nih...kekekek




5.The American

  • "IDK".

    Alahai...nih crita apa plak??...ahakz..lepas nih kene donlod la citer nih..kalau kuar pekse tanya mcm nih..memang otomatik gagal tanpa syarat la jawabnya..triple F aku dpt..!!




6.The Book of Eli

  • "IDK".

    Erghhh!!!!...knpa la aku xpenah tengok citer-citer cani..sila la sumbangkan citer2 camnnih kat aku...baru la aku bleh jawab soklan nih...




7.Chronicles of Narnia : Voyage of a Dawn Treader

  • "IDK".

    Haaaa...yang nih aku penah tengok..!!!...tapi tengok banner dia aje la kat panggung wayang...trailer pon xtengok..ahahah....crita dia apatah lagi...kuang3x...




8. Cop Out

  • "IDK".

    zzzz...mana la datang crita pelik2 nih.....dah macam katak bawah tempurung aku nih...ahakz..




9.Dear John

  • "IDK".

    Aku rasa kan..smpai abes soklan nih...smuanya IDK je...zzzzz...kalau bagi citer detektif conan ke, doremon ke, hagemaru ke, fukuchan ke, asarichan ke, nanochan ke, sinchan ke, digimon ke, pokemon ke, dragon ball ke, slam dunk ke boleh gak la aku jawab dengan 100% konsentrasi...huh...




10.The Expandables

  • "IDK".

    Arghh..!!...runsingnya..tensionnya..gelisahnya...crita apa nih???...tell me...rasa mcm hidup dekat zaman parameswara je..




11. 17 again

  • "IDK".

    hoh..crita again....cantek la...again bermaksud semula atau skali lagi...bermakna skali lagi aku tak taw crita pa nih...huhu




12. All about Steve

  • "IDK".

    Ohhh demmit...crita apa plak nih...malas komen panjang2...TAK TAU!!!!!!




13.Amelia

  • "IDK".

    Aku rasa macam nak serender je jawab soklan nih...susah sangat...haihhh....rasa mcm kecewa plak sebab smua xtaw aje...



14. 21

  • Ben Campbell.

    Yaaahhh!!!...akhirnya...kluar jugak crita yang aku penah tengok...beliau nih seorang yang power n pandai bejudi..gila perghh...genius yang amat...(Menaip dengan rasa hepynya kerana ada jugak crita yang aku taw walaupon tengok skerat aje..~~)




15. 27 Dresses

  • "IDK".

    Tak taw lagi...citer pe nih....laen kali kene baca sinopsis baru taw jalan crita teros..huhuhuh..




16. 88 minutes

  • "IDK".

    Haaa...yang nih aku rasa mcm penah dengar n penah tengok cite nih...tapi aku tak ingat plak...harap maaf...jangan kecewa yer..




17.Because I said so

  • "IDK".

    because i said so la....aku dh ckp berkali2 dh....aku tak taw pon cite pe nih...huh huh huh...




18.Casino Royale

  • James Bond.

    HOoho...ada jugak crita yang aku taw...aku xminat sangat pon kat james bond nih...sbb aku nih bukan gay..ahahaha....aku minat kat kete dia aje...:p




19.Pirates of Caribbean

  • Jack Sparrow.

    Pada mulanya dia nih lanun bodoh je pon...tapi sebab dia nih klaka...aku pon layan aje la..



20. A sound of Thunder

  • "IDK".

    tak taw...tak taw tak taw...tak taw....bagi la crita yang aku taw....




21.Full House(korean drama)

  • "IDK".

    Ohhh dem....nih la crita yang membe2 aku dok layan..tapi hati aku xpenah tergerak pon nak tengok cite nih...huh...




22.Princess Hours

  • "IDK".

    aku ingat kan nih citer putera katak...ahakz...tersilap plak...so, kesimpulannya aku tak taw la...





23.A love to kill

  • "IDK".

    Zzzzzz...aku rasa nak kill diri sendri je sebab xleh jawab soklan nih...





24.Thank You

  • "IDK".

    time kasih la sebab wat soklan mencabar giler nih...3 crita je yang aku taw..ahahah...gagal terok..



  • Agak kecewa jugak...tapi nak wat cane..hidup mesti diteruskan....walau mcm mana pon...aku tetap malas ke panggung wayang....bazir duit je...ahahaha...donlod pon malas...tenet mcm siput...dah dah...nak tag sapa nih...erm erm....

    Nys~~
    Aina~~
    lalah~~(siapa nama betolmu??...aku amek source dari kamu yer..tq!!)

2 comments:

cik Ladies said...

amboi , pnjg nye entry ..
nk promote movie ke ?
sy bce point pnting sudah ..

lawat n follow kamoO :p

Mohd Syahir said...

haha..ekceli guna 1 spacing je...tp xsangka mlampau2 spacing bila dh preview...malas nak edit...thx menambahkan follower....=)